Veel gestelde vragen

Waarom een pubquiz van Quiz Quest?

Met Quiz Quest willen wij jou zoveel mogelijk quizplezier bezorgen. Dat betekent dat we de zorgen en organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen, door kant-en-klare quizzen aan te bieden. Deze pubquizzen kunnen op maat gemaakt worden, geef dan bij je bestelling aan in welke thema’s je specifiek geïnteresseerd bent. We doen ons werk met zorg en dat resulteert in unieke pubquizzen, een garantie voor een aantal uur competitie, enthousiasme, frustratie, eureka-momenten en bovenal: veel plezier.

Wil je een pubquiz met afwisselende vragen, waarbij verschillende thema’s aan bod komen en waarvan er elke week een nieuwe versie gemaakt wordt? Probeer het nu met onze 100% tevredenheidsgarantie, niet goed, geld terug. Geen moeilijke abonnementen nodig, ontvang de quiz wanneer je hem nodig hebt. Dit alles al vanaf € 19,99. Aarzel dus niet en bestel nu!

Wat te verwachten van onze pubquiz?

Onze standaard pubquiz bestaat uit 80 vragen verdeeld over acht rondes van tien vragen. De quiz begint met een afbeeldingenronde, deze ronde heeft altijd een bepaald thema waar alle afbeeldingen aan gelinkt zijn. Hierna volgen vier algemene open vragenrondes. De vragen zijn algemene kennis en actualiteit, onderwerpen zijn onder andere sport, wetenschap, kunst, geografie, geschiedenis, muziek, film en televisie. Daarna volgt een muziekronde, dit is wederom een thematische ronde met nummers gerelateerd aan één thema. Daarna zijn er nog twee algemene open vragenrondes. Het totale pakket omvat de vragen, de antwoorden, afbeeldingenrondes, muziekronde antwoordformulieren en scoreformulieren.

Hebben jullie ook quizzen rond een specifiek thema?

Wil je een quiz met een specifiek thema, dan hebben wij meer dan 10 standaard themaquizzen om uit te kiezen. Onze themaquizzen beginnen al vanaf €4,99! Een standaard themaquiz bestaat uit 50 vragen verdeeld over 5 ronden. De eerste ronde is een afbeeldingronde en de vierde ronde is een muziekronde. De andere drie rondes zijn open vragenrondes. Alle vragen zijn gelinkt aan het gekozen thema. Klik hier voor meer informatie. Ben je op zoek naar iets anders of heb je een speciale gelegenheid, laat het ons weten en wij stellen een quiz op maat samen. Momenteel hebben wij de volgende thema’s in de aanbieding: 70s Quiz, 80s Quiz, 90s Quiz, 00s Quiz, Aardrijkskunde Quiz, Babyshower Quiz, Bier Quiz, Dieren Quiz, EU Quiz, Geschiedenis Quiz, Kunst Quiz, Liefde Quiz, Nederland Quiz, Olympische Quiz, Reis Quiz, Voetbal Quiz, 2017 Quiz, 2018 Quiz, Kerst Quiz en een Sinterklaas Quiz.

Kan ik ook een quiz op maat krijgen?

Jazeker! Ben je voor een personeelsfeest of uitje op zoek naar iets anders, denk dan eens aan een quiz. Wil je een vrijgezel laten zien dat ze niet zo alwetend zijn zoals ze altijd beweren? Test hun kennis met een quiz. Zoek je entertainment voor een familiebijeenkomst, een weekend met vrienden, een feestje of een andere gelegenheid? Kies dan onze quiz om het gezellig en actief te maken. We passen onze quizzen aan zodat ze leuk voor de gewenste leeftijden zijn. Verder kan je kiezen welke je onderwerpen je in de quiz wilt en hoe moeilijk de vragen mogen zijn. Neem nu contact op om een op maat gemaakte quiz te bestellen. Bij Quiz Quest proberen we van elke gelegenheid een feest te maken.