Ons verhaal

Welkom bij Q2! Wij zijn een bijzonder gezelschap, met verschillende type mensen die verschillende type kennis meebrengen. Dat kwam goed van pas tijdens het pubquizzen. Tijdens onze studententijd waren wij fervente quizzers, die de cafés in Amsterdam afliepen en competitie niet uit de weg gingen. Door deze quizervaring kregen we een goed beeld over wat een quiz maakt of kraakt.

Namelijk een goede afwisseling van thema’s, achtergrond en type vragen, redelijk wat vragen die wel te beantwoorden zouden moeten zijn, maar ook een paar lastige vragen waarmee het verschil gemaakt kan worden. En dat je als team wordt uitgedaagd om samen te werken en niet enkel naar simpele weetjes gevraagd wordt. Daarom stellen wij al onze quizzen met zorg samen zodat u een perfecte avond heeft.

Doordat wij een database met meer dan 100.000 vragen hebben, is elke quiz die wij maken uniek. Met behulp van de nieuwste databasetechnologie zijn wij in staat om elke quiz perfect af te stemmen op de gebruikers. Verder zorgen we er op deze manier ook voor dat alle vragen en antwoorden up-to-date blijven en continu aangevuld worden. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze vragen leuker en uitdagender zijn dan bij de rest. Uw tevredenheid en feedback zijn voor ons het allerbelangrijkst. Bekijk onze webshop om te zien wat we allemaal aanbieden.