Pubquiz

Waarom Quiz Quest

Met Quiz Quest willen we jou zoveel mogelijk quizplezier bezorgen. Dat betekent dat we de zorgen en organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen, door kant-en-klare quizzen aan te bieden. Deze quizzen kunnen op maat gemaakt worden, geef dan bij je bestelling aan in welke thema’s je specifiek geïnteresseerd bent. We doen ons werk met zorg en dat resulteert in unieke quizzen, een garantie voor een aantal uur competitie, enthousiasme, frustratie, eureka-momenten en bovenal: veel plezier.

Wil je een quiz met afwisselende vragen, waarbij verschillende thema’s aan bod komen en waarvan er elke week een nieuwe versie gemaakt wordt? Probeer het nu met onze 100% tevredenheidsgarantie, niet goed, geld terug. De verschillende voordelen van onze pubquiz op een rijtje:

  • Onze pubquiz is slechts €29.99. Zo levert een avond al heel snel iets op.
  • Elke week een nieuwe pubquiz.
  • Brengt een nieuwe groep klanten naar jouw kroeg, cafe of gelegenheid.
  • Versterkt de klantenbinding.
Bestellen

Voorbeeld van een standaard pubquiz

Onze standaard pubquiz bestaat uit 80 vragen verdeeld over acht rondes van tien vragen. De quiz begint met een afbeeldingenronde, deze ronde heeft altijd een bepaald thema waar alle afbeeldingen aan gelinkt zijn. Hierna volgen vier algemene open vragenrondes. De vragen zijn algemene kennis en actualiteit, onderwerpen zijn onder andere sport, wetenschap, kunst, geografie, geschiedenis, muziek, film en televisie. Daarna volgt een muziekronde, dit is wederom een thematische ronde met nummers gerelateerd aan één thema. Daarna zijn er nog twee algemene open vragenrondes. Het totale pakket omvat de vragen, de antwoorden, afbeeldingenrondes, antwoordformulieren, scoreformulieren en een evaluatieformulier. Klik hier voor meer informatie.

Bestellen
Uitleg pubquiz
Theme quiz

De mogelijkheden

Wil je een quiz met een specifiek thema, dan hebben wij vijf standaard themaquizzen om uit te kiezen. Onze themaquizzen beginnen al vanaf €4,99! Een standaard themaquiz bestaat uit 50 vragen verdeeld over 5 ronden. De eerste ronde is een afbeeldingronde en de vierde ronde is een muziekronde. De andere drie rondes zijn open vragenrondes. Alle vragen zijn gelinkt aan het gekozen thema. Klik hier voor meer informatie. Ben je op zoek naar iets anders of heb je een speciale gelegenheid, laat het ons weten en wij stellen een quiz op maat samen. Momenteel hebben wij de volgende thema's in de aanbieding:

Competitieve teambuilding

Onze ervaring leert dat quizzen heel geschikt zijn als competitieve teambuilding voor een personeelsuitje. Meet jezelf met je collega's, leer hen beter kennen en heb gegarandeerd een leuke avond met één van onze quizzen op maat, speciaal voor personeelsfeesten. Zowel een standaardquiz als een quiz op maat gemaakt kan garant staan voor een paar uur competitie, enthousiasme en plezier. Kijk bij ons aanbod van pro quizzen om te kijken of er iets tussen zit. Of neem contact op voor een offerte.

Personeelsfeest