Geplaatst op

Vijf leuke online oud en nieuw activiteiten

Online Oudjaarsavond

2022 is weer een jaar om nooit meer te vergeten, dat is duidelijk. Hoe sluiten we dit jaar op een gepaste manier af? Online natuurlijk! Er zijn genoeg leuke online activiteiten voor Oudejaarsavond, die je gegarandeerd wakker houden tot 2023 van start gaat. Gelukkig nieuwjaar!

Speel een quiz

Wij hebben de hoogte- en dieptepunten van 2022 verzameld in onze 2022 Quiz, het leukste jaaroverzicht dat er is! Andere leuke quizzen voor oudejaarsavond zijn onze pubquiz met 80 vragen goed voor 2,5 uur quizplezier. Of de Jaren 10 Quiz, onze Kerst Quiz of ga quizzend het jaar uit met onze Oud & Nieuw Quizbundel. Al onze quizzen zijn goed digitaal te spelen.

Online Karaoke

Bij Sync Video kun je gratis en zonder account met je vrienden of familie YouTube video’s precies tegelijkertijd afspelen. Dan heb je geen last van vertraging en kan je geheel in sync genieten van je favoriete videos en muziek. Zet wat 2020-hits in de wachtrij, en iedereen kan zijn muzikale hart ophalen. Op deze manier kan je makkelijk met zijn allen online karaoke doen. Verder zijn er ook verschillende online services die speciaal gericht zijn op karaoke, hier moet je echter vaak wel een abbonement voor afsluiten.

Rate the cocktail

Sluit het jaar af met een beetje glamour. Haal je favoriete drank in huis en stel de mooiste en lekkerste cocktails samen. Maak er een wedstrijd van om te kijken wie van jullie de mooiste en bijzonderste cocktails maakt. Je kan ook allemaal dezelfde ingredienten in huis halen en zien wie er het beste iets van maakt. De variaties zijn eindeloos.

12 druiven in je mond

Een grappige traditie uit Spanje: Tel de laatste seconden voor de jaarwisseling af door vanaf 23:59 en 48 seconden elke seconde een druif in je mond te stoppen. Het klinkt makkelijk maar terwijl de seconden wegtikken naar het nieuwe jaar krijg je het steeds lastiger om er nog meer druiven bij te stoppen. Je scherm gevuld met mensen waar de druiven uit hun mond komen is hillarisch. Je kan natuurlijk ook je eigen tradititie starten en de druiven door een ander fruit zoals aardbeien of als je wat meer van zoet houdt, gebruik je marshmallows.

Kijk samen vuurwerk

Als je op zoek bent naar wat competitie dan maakt je hier een zoekopdracht van. Iedereen zoekt de een mooie livestream en jullie stemmen op de beste show. Of je zet er gewoon eentje klaar waar jullie met zijn allen naar kijken. Een goede website om te starten is https://www.newyearsevelive.net/ met shows van over de hele wereld.