Geplaatst op

Hoe een leuk vrijgezellenfeest organiseren

Vrijgezellenfeest banner

Ben of ga je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken o er een geslaagde dag van te maken. De meeste mensen trouwen maar een keer dus je wilt er wel iets bijzonders van maken.  

Een leuke activiteit voor zo’n vrijgezellenfeest is het organiseren van een quiz. Wij hebben een breed aanbod van thema quizzen die goed passen bij een vrijgezellenfeest. Komt de vrijgezel uit de jaren 90 of 2000 dan zijn onze 90s en 00s quizzen zeer geschikt.  

Maar we hebben ook een liefdesquiz speciaal gericht op de liefde en het huwelijk. Test de kennis van de aankomende bruid of bruidegom. Wat weten zij van de liefde, kennen zij hun romantische klassiekers en veel meer? 

Is dit iet iets waar jullie zin in hebben dan hebben wij ook nog een bier quiz. Test jullie kennis van bier onder het genot van een biertje. Klinken beiden quizzen goed, dan hebben we een vrijgezellenbundel. Dan krijg je zowel de liefde Quiz als de Bier Quiz met een leuke korting. 

Wil je ook nog iets persoonlijks doen, dan kan je zelf wat vragen over de vrijgezel aan de quiz toevoegen. Of je neemt contact met ons op en dan maken wij een hele quiz op maat voor een compleet unieke ervaring. 

Dus veel succes met het organiseren van het vrijgezellenfeest en kijk nog verder rond in onze quiz shop voor meer leuke thema quizzen die jullie eventueel kunnen spelen. Wij hebben veel verschillende quizzen in de aanbieding zoals een voetbalquiz, een dierenquiz, een Nederland quiz en veel meer.