Olympische Quiz Pro

€ 19,98
Inclusief belasting

Dit is de Pro versie van de Olympische Quiz. Bij uitstek geschikt voor wanneer u de quiz in grotere groepen wilt spelen. Wij hebben ook een simpele versie van de Olympische Quiz.

Van de antieke oudheid tot nu, veel verschillende sporten en nog veel meer topsporters en records komen in deze Olympische quiz langs. De focus van de quiz ligt op het recente verleden maar er is ook aandacht voor de rijke historie van de Olympische Spelen. Kroon jezelf Koning(in) van de Olympische Spelen met deze sportieve quiz.

Aantal
Op voorraad

Van de antieke oudheid tot nu, veel verschillende sporten en nog veel meer topsporters en records komen in deze Olympische quiz langs. De focus van de quiz ligt op het recente verleden maar er is ook aandacht voor de rijke historie van de Olympische Spelen. Kroon jezelf Koning(in) van de Olympische Spelen met deze sportieve quiz.De Olympische themaquiz bestaat uit 50 vragen verdeeld over 5 ronden. De eerste ronde is een afbeeldingsronde en de vierde ronde is een muziekronde. De overige drie ronden zijn open vragen ronden. Alle vragen zijn gelinkt aan het thema. Naast de vragen krijgt uw de antwoorden en antwoordformulieren.

In deze versie krijgt u de quiz ook als powerpoint presentatie aangeleverd met het normale pdf-bestand erbij. Na betaling kunt u deze meteen downloaden. Zodoende kan uw zelf beslissen om de quiz af te drukken of om de quiz volledig digitaal te spelen.

9999 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in